dijous, 6 de novembre del 2008

ACTIVITAT

1.- Busca informació sobre el paisatge i el clima a Grècia. Penja al bloc la informació que hagis trobat.

2.- Tria un dels temes següents, busca informació sobre el tema escollit i escriu un resum del què has après. Temes: la mitologia grega, l'art grec, les olimpíades, l'escriptura grega, la ciència i la filosofia, activitat econòmica.

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Península balcànica, costes asiàtiques del mar Egeu, illes del mar Egeu i sud’Itàlia i Sicília.
Pais mol muntanyos ,amb valls estretes i petites planes.Aquest relleu afavori una economia tancada i un aïllament polític.
La muntanya més altes
El clima es mediterrani temperat
en el estiu els dies són més llargs.
yasin-Albert

mimoun bounaanaa ha dit...

Grecia es majoritariament muntanyosa. la muntanya més alta és l'Olimp.

Hi ha moltes illes al mar Egeu.

El clima en grecia es divideix en tres clases:
-El clima mediterráni,que en hivern és humid i temperat.
- el clima alpi:molt fred a l'hivern. Boscos de vegetació molt variada
Mimoun & xavi

david ha dit...

Península balcánica,costes asíatiques del mar Egeu,illes del mar Egeu sud d´Italia i Sícilia.Al mig de la mar mediterranià,lloc molt favorable per a tota mena d´intercanvis,culturals i comercials.País muntanyòs,amb valls estretes i petites planes.Aquest relleu afavorí a una economia tancada i un ailliment polític.

Unknown ha dit...

Hi ha moltes muntanyes i la muntanya més alta de Grècia és l'Olimp.El país és molt muntanyós,amb valls estretes i petites planes.Aquest relleu afavorí una economia tancada i un aïllament polític.El litoral és molt extens,el mar és una via de comunicació natural.

Jordi Pamplona,Diego Requena

Unknown ha dit...

A l'antiga Grecia hi ha molts deus per cada cosa de la vida
Sóc Zeus, déu del cel i de la pluja i governador dels déus, vaig ser el tercer fill de Cronos i Rea i el més important de tots. Els meusGermà de Zeus.
Posidó és el segon déu més important, i el governador del mar. Avis, Urà i Gea, deessa dels animals salvatges. Va néixer fruit d'una aventura de Zeus i Leto.

Unknown ha dit...

Les Olimpiades:els nois que feien les olimpiades anaven despullats i en tot el cos es posaven terra per protegir la pell.
Cada ciutat celebrava competicions esportives als principals festivals que dedicaven als seus déusSolament es premiava el primer de cada prova amb una branca d'olivera i unes cintes de llana. Els noms dels guanyadors, a més, eren gravats en inscripcions i se'n permetien erigir estàtues dins el recinte d'Olímpia.
Quan un atleta triomfador als Jocs Olímpics arribava a la seva ciutat era rebut amb tots els honors com a heroi nacional, la multitud l'aclamava i els poetes el cantaven.
Les noies no participaven jo no estic d'acord.

david ha dit...

L´art grec:feien estatues perque els agradava el cos huma.Les estatues les feien despullades.
Feien ceramica negra per tranportar coses i feinen dibuixos negres.
Feinen temples amb moltes columnes.

calendari